29826664 Telefon ikon

Vesterskovvej 8 5792 Årslev Adresse ikon

1 / 5
Støvlen

Sko er ikke bare sko

Livet er for kort til ondt i fødderne

2 / 5
Davor

Sko er ikke bare sko

Livet er for kort til ondt i fødderne

3 / 5
Støvlen

Sko er ikke bare sko

Livet er for kort til ondt i fødderne

4 / 5
Vejviser

Sko er ikke bare sko

Livet er for kort til ondt i fødderne

5 / 5
Ursula på kontoret

Sko er ikke bare sko

Livet er for kort til ondt i fødderne


Vinni kommer helt fra Skanderborg for at få ordnet fødder ved Sebastian i Aarslev.

Af Katja Eva Klitgaard

Jeg møder Vinni en dejlig sommerdag. Hun er lige hjemvendt fra ferie på Tenerife, og hun har sommerkjole og sommersandaler på. Hun bevæger sig let og fint i græsset, hvor hun fotograferes i sandalerne. Sådan har det ikke altid været. Det er nyt, at hun kan gå uden smerter.

Vinnis problemer med fødderne starter i 2015, hvor lægen giver hende en blokade og derefter henviser hende videre til en ortopædkirurg. Her anbefales hun at besøge en ortopædisk håndskomager, som kan lave indlægssåler med pelotte. Indlægssåler, som man laver aftryk til i oasis, og som man helt nøjagtigt tilpasser den enkelte fod.

Da Vinni er fra Skanderborg, finder hun en ortopædisk håndskomager i området. Han laver årligt nye indlæg til Vinni, men det bliver aldrig helt godt. Situationen bedres, men Vinni har daglige smerter i fødderne, og det gør ondt at gå ture og bruge fødderne.

I 2021 går noget helt galt. Indlægssålerne laves forkert, og det resulterer i, at Vinni får seneknuder og huden mellem tæerne falder af. Hun vælger derfor at gå nye veje og vil forsøge at finde en anden.

Vinni har hørt god omtale af Sebastian, men hun synes, at der er langt til Fyn. Med smerter i fødderne, så hun knapt kan gå, virker det som en hel månerejse. Vinni gennemsøger nettet efter gode ortopædiske håndskomagere, og hun lander på Fynske Special Skos hjemmeside. Hun ser videoerne med Sebastian og læser teksterne. Hun oplever tryghed ved Sebastians faglighed og professionalisme, som skinner igennem.

Vinni tager kontakt, og hun får en straks-tid. For første gang siden det hele startede i 2015, får Vinni en faglig forklaring på, hvad der er problemet med hendes fødder. Vinni får individuelt opbyggede indlæg til både kondisko og sandaler (sandaler der er lavet, så der er plads til indlæg), og hun får udstrækningsøvelser, som hun laver dagligt.

Før besøget ved Sebastian var det smertefuldt for Vinni blot at gå få meter, og hun kunne slet ikke gå en tur. Alt dette er nu 3 måneder siden. Vinnis fødder er i bedring. Øvelser og ordentlige indlæg fremmer den gode proces. Grundet den gode udvikling af fødderne, lykkedes det Vinni at komme på ferie, hvor hun gik dejlige ture og nød naturen på Tenerife.

Vinni fortæller mig, at hun er Sebastian evigt taknemmelig, og at hun giver ham ret i, at sko ikke bare er sko, og at livet er for kort til ondt i fødderne.

Vinni
Sandal med indlæg
Vinni

Kontakt os

Fynske Special Sko
Vesterskovvej 8
5792 Årslev

Telefon: 29 82 66 64
Email: kontakt@jungermann.dk

Åbningstider:

Alle hverdage efter aftale.
Eller Mandag og Onsdag mellem
15:00 og 18:00
Samt Fredag 9:00 til 18:00

@ 2021 - Fynske Special Sko - Alle rettigheder forbeholdes